.

Monday 16 September 2013

Poseidon

Poseidons. Poseidons valda pār jÅ«rām, viņa rokā ir drausmÄ«gais trejzaris, un jÅ«reticular activating system viļņi klausa katram viņa rokas mājienam. Tur, jÅ«reticular activating system dziļumos, kopā ar Poseidonu dzÄ«vo viņa daiļā laulātā draudzene AmfitrÄ«ne, viedÄ«gā jÅ«ras veča Nereja meita, kuru lielais dzelmju valdnieks bija nolaupÄ«jis tās tÄvam. Poseidons ir jÅ«ras pavÄlnieks. Kad viņš saviem brÄ«niÅ¡Ä·Ä«gajiem zirgiem auļo ratos pa jÅ«ru, paÅ¡Ä·iras mūžīgi Å¡alcoÅ¡ie viļņi, dodot ceļu pavÄlniekam Poseidonam. Daiļumā lÄ«dzÄ«gs paÅ¡am Zevam. Viņš ātri trauc pār bezgalÄ«go jÅ«ru, delfÄ«ni spÄlÄjas viņam apkārt, zivis izpeld no jÅ«ras dziļumiem un drÅ«zmÄjas ap viņa ratiem. Bet, kad viņš bargi paceļ savu drausmÄ«go trijzari, tad jÅ«rā ceļas viļņi kā kalni ar baltām put u galotnÄm un trako vÄtra. Poseidons ir Zeva brālis. Vairākās grieÄ·u pilsÄtās Poseidons bija viens no galvenajiem dieviem. AtÄnās rack up viņu nozÄ«mÄ«gāka bija tikai AtÄna, savukārt Korintā viņš bija galvenais pilsÄtas dievs. Poseidonu dÄvÄja par zemes tricinātāju, viņš bija zemestrīču dievs. UzskatÄ«ja, ka viņš vainojams arÄ« atseviÅ¡Ä·u psihisko slimÄ«bu, kā arÄ« epilepsijas izraisÄ«Å¡anā. Poseidonam droÅ¡u ceļojumu lÅ«dza jÅ«rnieki, dažkārt - ziedojot zirgus. Poseidons bija Krona un Rejas dÄls.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Viņu, tāpat kā viņa brāļus un mÄ! sas, izņemot Zevu, tÅ«lÄ«t pÄc piedzimÅ¡anas aprija Krons, bÄ«damies, ka kāds no bÄrniem varÄtu viņu gāzt. Sasniedzis pilngadÄ«bu, Zevs piespieda Kronu atrÄ«t pārÄjos bÄrnus un atbrÄ«voja Krona brāļus gigantus, hekatonheirus un kiklopus no Tartara. Kopā ar viņiem un saviem brāļiem un māsām Zevs gāza Kronu un pārÄjos titmouseānus. PÄc kaujas Zevs, Poseidons un AÄ«ds sadalÄ«ja pasauli, velkot lozes, - Zevs turpmāk valdÄ«ja pār debesÄ«m un gaisu, Poseidons pār Å«deņiem, bet AÄ«ds par miruÅ¡o pasauli (pazemi). Poseidona atribÅ«ts ir trijzaris. Poseidons un Odisejs Poseidons vienÄ«gais pretojās...If you want to give way a full essay, tell it on our website: OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment